OBOS Forsikring blir en del av Tryg Forsikring, OBOS Forsikring

Chat er nå stengt

OBOS Forsikring blir en del av Tryg Forsikring

OBOS har over flere år tilbudt gode forsikringer til kunder og medlemmer. Det skal vi fremdeles gjøre, men fra nå av vil det skje gjennom et tett samarbeid med Tryg Forsikring.

Hva betyr dette for deg som er kunde i OBOS Forsikring?

OBOS Forsikring er solgt til Tryg Forsikring. Dette betyr at du som er kunde vil bli overført og konvertert til Tryg, men at du fortsatt vil nyte godt av noen av markedets beste forsikringer. Forsikringsvilkårene og prisene du har i dag, fortsetter uendret i avtaleperioden din.

Du behøver ikke å foreta deg noe i forbindelse med denne endringen. Tryg Forsikring vil ta seg av alt det praktiske, og du vil få mer informasjon etter hvert.

Her er svar på spørsmål du kanskje har om endringen:

1. Hva skjer med forsikringene mine?

Hvis du ikke foretar deg noe, vil de flyttes over når du har hovedforfall. Når det skjer, vil vi kontakte deg per telefon eller brev.

For de fleste kommer forsikringsavtalen tilsendt en måned før hovedforfall som tidligere. Noen vil vi kontakte per telefon eller brev, for eksempel hvis vi trenger ytterligere opplysninger om betaling eller annet.
2. Må jeg gjøre noe selv, eller ordner dere alt? Du trenger ikke å foreta deg noe spesielt i forbindelse med at forsikringene dine flyttes. Det skjer ved hovedforfall, og i den forbindelse vil vi ta kontakt med deg hvis det er noe spesielt, for eksempel rundt betaling.
3. Hva er forholdet mellom Tryg og OBOS?

Tryg har kjøpt OBOS Forsikring fra OBOS. I dette ligger det blant annet at kundene i OBOS Forsikring vil bli overført til Tryg Forsikring. Overføringen gjøres i juni, men kundene vil beholde sine nåværende vilkår frem til den enkeltes hovedforfall.

I tillegg har Tryg og OBOS inngått et samarbeid for å tilby egne tilpassede forsikringer til OBOS-medlemmer.
4. Hva betyr det at jeg som kunde skal konverteres? Enkelt og greit at forsikringene som du har flyttes fra OBOS Forsikring til Tryg Forsikring ved hovedforfall. Du får en vilkårsgaranti med på kjøpet. Det betyr at vilkårene for forsikringene dine etter flyttingen vil være like gode eller bedre enn de du har i dag.
5. Hvor kan jeg finne mer informasjon? Vi vil komme med informasjon, blant annet på obosforsikring.no og tryg.no. Det kan ta noe tid før disse sidene har all relevant informasjon.

6.

 

Hva gjør jeg med e-faktura/avtalegiro?

Du trenger ikke gjøre noen endringer på e-faktura eller avtalegiro. Vi vil kontakte deg per brev eller telefon når forsikringene dine flyttes fra OBOS Forsikring til Tryg ved hovedforfall.

7.

Hvor skal jeg henvende meg ved skade?

Du skal melde skade som tidligere, via menyen til høyre. OBOS Forsikring sine samarbeidspartnere på skadebehandling skal fortsatt håndtere skadene dine inntil avtalen din er er lagt inn i Tryg Forsikring.

Ca en måned før forfallsdatoen på forsikringsavtalen vil du motta forsikringsdokumenter fra Tryg, og først når avtalen er gyldig der, skal skader meldes Tryg

 

Tryg Forsikring – et trygt valg

Tryg Forsikring er Norges tredje største forsikringsselskap med over 300.000 kunder. De har over 1.300 ansatte og 40 lokale kontorer over hele landet. Tryg Forsikring har gjennom flere tiår vært en aktiv bidragsyter til et tryggere samfunn. Dette har de gjort gjennom utplassering av over 40.000 livbøyer og et tett samarbeid med Natteravnene.

Er det noe mer du lurer på?

Ring oss på 23297091, hvis det er noe mer du lurer på. Vi hjelper deg gjerne.