Overføring fra Eika, OBOS Forsikring

Chat er nå stengt

Overføring fra Eika

Velkommen som kunde i OBOS Forsikring

OBOS Forsikring tar over ansvaret for din forsikring

OBOS Forsikring har inntil nylig tilbudt kunder og medlemmer forsikringer gjennom vårt samarbeid med Eika Forsikring. Fra og med 1. oktober 2015 har OBOS Forsikring startet virksomhet på egen hånd. Dette betyr at du nå kan tegne privatforsikringer direkte hos oss.

Overføringen skjer ved ditt hovedforfall

Alle eksisterende kunder vil automatisk konverteres, fra Eika Forsikring til OBOS Forsikring, ved hovedforfall.

Du vil få en tilsvarende eller bedre dekning

Våre produkter kan ha andre dekninger enn Eika. Ved overføring sikrer vi at du får en forsikring som er tilsvarende eller bedre enn hva du hadde tidligere. Dette vil kunne påvirke din årspris noe. Du har selvfølgelig mulighet til å endre din forsikring etter overføring. Kontakt kundeservice dersom det er ønskelig.

AvtaleGiro må opprettes på ny

Hvis du tidligere har brukt AvtaleGiro må du opprette en ny avtale med oss for å få dette igjen. Du vil få en faktura fra oss for første termin. Etter at du har betalt denne vil du få mulighet til å opprette en ny AvtaleGiro til OBOS Forsikring i nettbanken din.

Prat med oss

Vi håper du fortsatt vil trives med å være en kunde hos oss i OBOS Forsikring. Vennligst ta kontakt med oss hvis du har flere spørsmål om de siste endringene vi ikke har fått svart på.